DOBRO DOŠLI U BANOVIĆE – TURISTIČKA MAPA

Home / Cause / DOBRO DOŠLI U BANOVIĆE – TURISTIČKA MAPA
0%

Donirano: 0% / 7,000.00€

Mape općtina objašnjavaju mještanima i turistima raspored i način dolaska do određenih mjesta, te ih takođe upoznavaju sa manje poznatim, ali atraktivnim mjestima koja se nalaze na području te općtine.

Projekat „Dobro došli u Banoviće“ jeste projekat za promociju lokalne zajednice, ojačavanje turizma, te podsticanje razvoja i promocije lokalnih preduzeća. Projekat se sastoji u mapiranju Općine Banovići i prikazivanju njenih priodnih i privrednih bogatstava, te izlaganju mapa na najprometnijim mjestima u Banovićima kako bi bile uvijek na oku prolaznicima.

U cilju razvoja turizma i samim time lokalne zajednice, ideja jeste da se na mapi prikažu „hot spot’s“ Banovića, te da se u legendi svako obilježije predstavi i bliže pojasni svim posjetiocima naše opštine. Mape će se izrađivati u manjim primjercima, kako bi bilo omogućeno njihovo djeljenje našim gostima, kao i u nekoliko većih primjeraka u razmjerama 200×120 cm kako bi se postavile na oglasne ploče predviđene samo za njihovo izlaganje. Manje mape bi na svojoj poleđini sadržavale i historijat naše opštine, sve privredne informacije o našem razvoju i napretku.

Za više informacija o projektu, kao i o načinima učešća, budite slobodni da nas kontaktirate.