Veliki odziv mladih na još jedan Movie Night u Centru za mlade BaUM

Home / Mladi / Veliki odziv mladih na još jedan Movie Night u Centru za mlade BaUM

U srijedu, 06.02.2019. godine u Centru za mlade „BaUM“ održana je projekcija filma „Venom“, sa početkom u 20:00 sati. Projekciji filma prisustvovalo je preko 50 djece i mladih, koji su uz osvježenje i besplatne kokice mogli uživati u jednom od najboljih filmova iz 2018. godine. U aktivnostima filmske večeri učestvovali su volonteri Udruženja mladih „BaUM“, koji su uz odličnu organizaciju pripremili ugodnu i nezaboravnu atmosferu za sve gledaoce.

„Zadovoljni smo večerašnjim događajem kao i samim angažovanjem volontera da organizuju druženje za djecu i mlade iz Banovića. „Movie Night“ je prošao bez problema i drago nam je da je zainteresovanost sve veća. Ovaj događaj posjetilo je više od 50 djece i mladih, što je za nas veliki uspjeh. „Movie Night“ se nastavlja u narednom periodu, o čemu će mladi moći više saznati putem društvenih mreža Facebook i Instagram, kao i web-portala baum.ba.“ , rekao je Dejan Todorović, jedan od organizatora filmske večeri.

Udruženje mladih „BaUM“ svake sedmice priređuje filmskih večeri, gdje se prikazuju aktuelni filmove u visokoj kvaliteti uz odličan ugođaj kao i služenje osvježenja sa kokicama.