Fitness Centar u Banovićima u skladu sa svjetskim standardima

Home / Biznis / Fitness Centar u Banovićima u skladu sa svjetskim standardima

Banovići su bogatiji za novi fitnes centar. U četvrtak 3. januara 2019. godine, u zgradi Comercial d.o.o. Banovići, otvoren je novi moderni kompleks teretane i rekreativnog centra. U razgovoru sa vlasnikom Softić Eldarom saznali smo izvor i razvoj njegove ideje koja je nastala nakon posjete Sjedinjenim Američkim Državama.

Eldar kaže da je ovaj posao počeo još prije par godina kada je sa prijateljem nabavio određene sprave za vježbu tijela. U svojoj ideji su ga podržali i roditelji koji su mu omogućili prostor za rad. Tvrdi da je zadovoljan trenutnim odzivom građana, te da će u narednom periodu proširiti sadržaj centra u skladu sa potrebama članova.

Fitness Centar Athletix je otvoren svaki dan u periodu od 8 do 22 sata. Članarina za muškarce iznosi 35 KM za puni mjesec treninga dok za žene iznosi 30 KM. Iz ponude još izdvaja i program od 14 treninga mjesečno po cijeni od 25 KM, te program za studente u iznosu od 25 KM koji mogu trenirati u periodu od 8 do 17 sati.

Fitness Centar Athletix raspolaze sa prostorom od 170 m2 sa savremenim spravama gdje članovi svakodnevno mogu raditi na usavršavanju svog tijela.